úterý 26. srpna 2014

Co nového na konci prázdnin?




Tak především nás  po 9 měsících zvyšování zátěže odměnil rychlým příchodem na svět nový rodinný přírůstek - náš malý Alexandr veliký :) 






Moje pozornost se tedy upíná zejména na něj a jeho větší sestřičku :) Pánové odsunuli cvičení a tréninky za důležitější věci a čas ukáže kdy a jak se k němu navrátí... Byla by škoda nechat je zchátrat :) Každopádně se do toho konečně budu moct pustit také... 

Pro mne bude teď aktuální moje před a po :) Resp. jak na diastázu břišních svalů (ano bohužel, Alex byl opravdu VELIKÝ:)




svaly pánevního dna nebo jak si vměstnat cvičení do denního režimu plného plen a povyku :)) 

Botky na megadlouhé a megarychlé výběhy už se třesou až z nich setřu  prach a vymáchají se v blátě :)) Sice budou muset chudinky zezačátku     trochu zpomalit, ale snad to přežijou ony i já :)) 

Taky se zaměřím na kritiku některých "trendy" stravovacích směrů resp. jejich dlouhodobou udržitelnost v běžném životě a na jídlo obecně.. 

Tak... teď jen přebalit, uspat a můžem začít :)) 







PS: Přijde někomu normální, aby se těsně po porodu Drahý zeptal: "Tak co? B7 byla horší, ne?...". Je pravda, že Alex byl gentleman a  zvládl to na svět za 2,5 hoďky ale víte co :))

2 komentáře:

  1. Gratuluji k miminku! :) :) Pokud ti to nebude vadit.. Ráda bych tě pozvala k sobě na blog na probíhající giveaway. :) Budu ráda, když se zúčastníš. :) Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  2. děkuji :) určitě zkouknu a přidám se :)

    OdpovědětVymazat