čtvrtek 10. července 2014

Tak jak, PÁNOVÉ? :)


Po dlouhé odmlce způsobené začátkem prázdnin, dovolených a zaslouženým odpočinkem jsou zpět. Nezačali ničím jiným než porovnáním svých aktuálních sil se svými startovními začátky... Jak dopadli? 

Po relaxu v Itálii nebo na stavbě jsme se opět sešli se stopkami v ruce, BIO zátěží 3, větrem a dusným vedrem. Ideální podmínky pro zlepšení výsledků :)

Bereme to pěkně postupně, ve stejném pořadí jako minule.

1. REMCÁNÍ :) nemůže chybět, ale dnes je to jiné, oba jsou zvědaví co z toho bude a po pár minutách hledání místa ve stínu se "snesitelným" publikem se do toho pustili...

zlepšení v nadšení: 50% :))

2. KLIKY ZA MINUTU




Ačkoli by se mohlo zdát, že dlouhá pausa s absencí cvičení, kdy byl pohyb nahrazen jídlem, odpočinkem, pivem... nebudu dál pokračovat :) by mohla předchozí snažení zhatit.. ale? 

22.5. Pan B     35       Pan M    51
7.7.  Pan B     44       Pan M    59

zlepšení: Pan B - 9 kliků      Pan M - 8 kliků


3. VÝDRŽ V PLANKU




Tak tahle disciplína byla pro mne překvapení. Prohlášení Pana M - To je CORE VOLE!! se u něj zhmotnilo v neuvěřitelných 5 minut ke konci třepacího, ale korektně udrženého prkna. Pan B to pustil ve 3:25. Velké rezervy a technika co se zadku hore týče byla bez výhrad. Můžou být spokojeni oba..

zlepšení: Pan B v technice Pan M - O MINUTU A PŮL!!

4. BURPEES ZA MINUTU

Celkem rychle se oklepali a stoj- prkno- dřep na paty- výskok zvládli jako by snad ani nebylo na chcípnutí... 

22.5. Pan B - 17     Pan M - 19
7.7.  Pan B - 20     Pan M - 26

zlepšení: Pan B - o 3      Pan M - o 7

5. 12 MINUTOVÝ BĚH NA OVÁLU




Tady byla radost pohledět. Ani ne tak na počáteční chytání družic na       jejich superchytrých zápěstních počítadlech, ale na běh samotný...
I přes nepříznivé podmínky kladli nožku před nožku jako laňky / minimálně co se chlupů týče :)/ a oko mi vlhlo, když se Pan B rozhodl v posledních minutách napodobit Usaina BOLTA... VEEELKÉÉÉ rezervy si schovává do příště.. 

22.5.   Pan B  2 460m     Pan M  2 600m
7.7.    Pan B  2 560m     Pan M  2 940m

Zlepšení:  Pan B - o 100m   Pan M - o 340m


Celkově se tedy nastal pokrok ve všech disciplínách. Jak v technice tak ve výkonu. Zajímavé bude sledovat další progres při změnách téninku a s přidáním doplňkové suplementace. Pan M by se navíc měl odprostit od svých "pomyslných hranic" a vzít si svoje JE TO JEN V HLAVĚ i k srdci. Pak se třeba nezasekne na čísle 59, nebo 60 metrů před 3km hranicí :) 

Je kam se posouvat a směřujeme kupředu a o TUHLE CESTU nám přesně jde :) 





Na další pouť za smyslnými mužnými křivkami jsme objevili skvělé hřiště na skvělé cviky :) MUSCLE UP tu půjde snad i bez ruk :)) 

No a příště už si dáme nějaké to foto před a po... Sranda musí být :)

Žádné komentáře:

Okomentovat