pondělí 17. června 2013

Víkend se Šamotovým plátkem

Víkend na chalupě ve znamení sluníčka, kol, dobrot a pití.  ZA ŠAMOTOVÝM PLÁTKEM se zde koná už po 39. Ať šlapete do pedálů nebo po svých, v cíli na vás čeká šamotová medaile a zasloužený odpočinek se zlatavým mokem... 



Počasí na kolo jako dělané, stačí jen trochu rozhýbat a promazat všechna kolečka a udělátka stejně jako naše údy :) Zaregistrovat se a vyrazit... :) 




Cesta je to pohodová díky krásám přírodním a dobré náladě. Nikam se neženem a vychutnáváme si i doplňovací zastávky :) Sem tam mi někdo připomene, že pod řídítkama mám dvě páčky co se jim říká přehazovačka... vtipné :) 


V cíli už na nás v rytmu zdejší country kapely čekají ostatní neúčatníci zájezdu :)) Díky dnešnímu datu můžeme oslavovat i moje nově nabyté stáří. Čekal na nás nejlepšejší dort s právě utrženýma jahůdkama, domácí bezinková šťáva, spousta dobrot pro všechny smysly. S postupem slunce přibyly i šťávy alkoholické...a jak to bylo dál... 




Nedělní nedělání jsme zakončili stylově špekáčkově a pořádně prouzení, okouření a umaštění se můžem těšit co dalšího nám načaté léto přinese :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat