neděle 25. května 2014

Two Man Show startuje

Svět se zatřásl a činy dostály slovům. Ve středu pánové odstartovali své snažení a že se snaží :) Do neděle stihli najít svůj bod nula u počátečního přezkoušení, kruháč, běhání, posilovnu i bazén... No není to krásné? 


Ve středu dopoledne, slunce pálí do tartanu na běžeckém oválu, vlahý větřík ofoukává zpocené tváře a náše první přezkoušení začíná...



Pan M  a Pan B jdou na to. Po kolečku na rozproudění se jim chce všechno, jen ne pokračovat. Nicméně nejsou žádný másla a první na řadě jsou kliky. Čisté provedení, žádné krouceniny či předsunutá hlava... maximální počet za minutu. Pokud si to někdy dáte taky, vyhodnostit své síly můžete podle jednoduché tabulky push-up testu.



Po krátké pauze následovala výdrž v "planku" což teda klobouk dolů, 3 minuty až na pofidérních 10 vteřin zvládli oba v udržitelném stavu... Další cvik na maximum za minutu - stoj, dřep na paty a výskok do vzpažení už byl krásnou tečkou.. 




Jako poslední následoval Cooperův test - 12 minutový běh na ovále, jako další forma zátěžového testu na zjištění kondice co se kyslíkové kapacity týče. 




Pánové můžou být se svými výsledky nadmíru spokojeni, jako startovací bod nula je to nadprůměrný výkon... za 6 týdnů si to zopakujem :)

V dalších dnech pak podle kalendáře ke kterému zanelouho přibude tréninkový deník více či méně poctivě absolvovali kruhový trénink, volný běh na 8km, TBT v posilovně a víkendové plavání. 





Těším se na pokroky a krásná těla :) Potu zdar!

Žádné komentáře:

Okomentovat